Site icon svakodnevno.me

Ljubav na prvi pogled – ovi znakovi su posebno skeptični kad je riječ o ljubavi na prvi pogled

Rak

Rakovi čvrsto vjeruju u povjerenje i druženje, ali oklijevaju prihvatiti romantizam. Iako često odluke temelje na osjećajima, mnoge će iznenaditi da ne vjeruju kako im je suđeno biti s jednom unaprijed određenom osobom. Umjesto toga, svoje odnose temelje na napornom radu i zajedničkom prijateljstvu, a ne na početnoj kemiji i privlačnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vodenjak

Neki imaju prirodnu sposobnost dodavanja romantike svakom aspektu života kada žele upoznati partnera, ali Vodenjaci nisu jedni od njih jer vjeruju da im ne treba kemija da bi se zaljubili u nekoga.

Preziru ideju ljubavi na prvi pogled jer je smatraju nezdravom zaljubljenošću.

Foto: Korobkova Nadezda Andreevna

Lav

Kao vječiti optimist, Lav ima sklonost vidjeti svijetlu stranu svega. Imaju veliki životni žar, ali to se ne odnosi na njihov pogled na ljubav. Sve im je moguće u osobnoj i profesionalnoj sferi osim koncepta da nekoga duboko vole na prvi pogled.

Strijelac

Strijelci su gorljivi romantičari u braku, ali često pesimisti prije nego što im netko zarobi srce. Oni su tip koji će učiniti više od toga kako bi upoznali partnera prije nego što se obvežu. Iako vjeruju da ih čeka netko divan, nikad se ne zaljubljuju na prvi pogled, piše Pinkvilla.

Foto: Vagengeim Elena

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version