Site icon svakodnevno.me

Neymar se konačno oglasio nakon bolnog poraza protiv Hrvatske

Hrvatska je u jednoj od najvećih pobjeda u svojoj povijesti izbacila Brazil sa Svjetskog prvenstva. U prvih 90 minuta nije bilo golova, a Brazilci su poveli u prvom produžetku golom Neymara (30). 

Neymar je u svojem trećem svjetskom prvenstvu silno htio odvesti Brazil do šestog naslova prvaka. Motivirani i posvećeni Neymar oporavio se od ozljede u grupnoj fazi, ali Brazilci nisu mogli s Hrvatima. Neymar je nakon poraza neutješno ostao plakati na terenu, a dan nakon bolnog poraza oglasio se na Instagramu…

– Psihički sam uništen. Ovo je svakako bio poraz koji me najviše zabolio, poraz zbog kojeg sam 10 minuta bio paraliziran i odmah nakon non-stop sam plakao – napisao je Neymar na Instagramu.

– Bolit će još dugo, nažalost. Borili smo se do kraja, za to sam ponosan. Zato sam ponosan na svoje suigrače, trud i predanost nisu nedostajali – dodao je.

Najbolji igrač Brazila zabio je važan gol za vodstvo, gol za koji je Selecao vjerovao da je dovoljan da poraze ‘vatrene’ i izbore polufinale na Mundijalu u Katru.

Međutim, Bruno Petković izjednačio je u 117. minuti, a nepobjediva Hrvatska je onda bila nepogrešiva u raspucavanju penala.

Foto: HANNAH MCKAY

Razočarani Brazil tako je ispao sa Svjetskog prvenstva, a Neymar još uvijek ne zna hoće li nastaviti svoju reprezentativnu karijeru. Protiv Hrvatske je zabio svoj 77. gol za Selecao, čime se izjednačio na vrhu strijelaca s Peleom.

 

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version