Site icon svakodnevno.me

Mi Hrvati: Brazil je zemlja nogometa, ali nemaju najboljeg veznjaka

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak ima priliku po treći put u povijesti igrati polufinale na Svjetskom prvenstvu. Ipak, prolaz neće biti lagan. Protivnik ‘vatrenima’ je moćan Brazil, najveća nogometna velesila, narod koji živi za nogomet i ima vrlo talentirane igrače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, Hrvatske je osvojila srebrnu medalju na Mundijalu u Rusiji 2018. godine, dok je Brazil ispao u četvrtfinalu od Belgije. Navijačka udruga hrvatske nogometne reprezentacije Mi Hrvati poslala je poruku ‘vatrenima’ uoči četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Katru.

Udruga je utakmicu protiv Brazila opisala kao utakmicu generacije, a dodaju da će protivnik požaliti što podcjenjuju hrvatske nogometaše.

 – Bliži nam se najveća utakmica generacije. Četvrtfinale svjetskog prvenstva protiv najtežeg mogućeg protivnika. Država Sambe i nogometa stoji na putu Vatrenima. I opet nas podcjenjuju. Kažu da smo spori, da smo stari, neki da smo neiskusni i da smo slučajno tu gdje jesmo, ali ništa nije slučajno – napisala je udruga na društvenim mrežama. 

Foto: MARKO DJURICA

Kao glavnu prednost svjetskih doprvaka iz Rusije ističu kapetana Luku Modrića, kojeg smatraju najboljim veznjakom na svijetu. 

-.Brazil je zemlja nogometa, ali Brazil nema najboljeg veznog igrača svijeta, Brazil nema najboljeg stopera svijeta, Brazil nema golmana koji će obraniti tri penala dok trpi najveće kritike karijere, ali naviknuti smo mi Hrvati na to. Uvijek mali, ali uvijek veliki kada je najpotrebnije – dodaju.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version