Site icon svakodnevno.me

Kupka za opuštanje | 24sata

Nakon napornog dana na poslu treba odvojiti malo vremena za sebe te se nekako opustiti i osvježiti kako bi ostatak dana protekao u boljem raspoloženju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pilates ili neka druga vrsta vježbe uvijek pomažu, ali postoje dani kad se poželite opustiti i vratiti energiju bez puno truda. Tada si priuštite posebnu kupku, uronite u nju, zatvorite oči i uživajte svim osjetilima.  

Sve se sastoji od biljaka i ulja koje odaberete za tretman kupke. Ako odaberete prave, osjećat ćete se kao novi.

Ovo je moja sretna kombinacija:

Postupak:

Najprije pomiješajte ulje jaglaca s uljem lješnjaka. Zatim polako dodajte eterična ulja uz neprestano miješanje. Ovom smjesom premažite tijelo, utrljajte je u kožu.  

Ostavite neka djeluje pa za to vrijeme pripremite toplu kupku. Uronite u nju i opustite se. Ubrzo ćete se osjećati preporođeno, prenosi everythinginoneplace.net.

Foto: dreamstime/ilustracija

Kupka od đumbira i gorke soli 

Radi se o kupki koja, osim što opušta, čisti tijelo od toksina. Sve što vam treba su đumbir i gorka sol. Nakon kupke ćete se pojačano znojiti, a to je znak da otrovi izlaze iz vašeg tijela. Koža će vam biti mekana, a pore očišćene

Sastojci:

Priprema:

Napunite kadu s toplom vodom pa dodajte sve sastojke. Legnite u kadu i uživajte u ovoj detoks kupki 15 do 20 minuta. Moguće je da ćete se kasnije pojačano znojiti, ali ne brinite – tako treba biti.

Svakako pijte više vode nakon kupke kako ne bi dehidrirali, a i ispijanje vode pomaže ukloniti toksine iz tijela. 

POGLEDAJTE HRVATSKU SENZACIJU, TIKTOK ZBOR:

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version