Site icon svakodnevno.me

Horoskop za prosinac: Dolazi vrijeme jasnoće, a kraj godine bit će emotivno intenzivan

Osjetit će se energetski pomak kojeg uzrokuje prijelaz s vatrenog strijelca na zemljanog jarca. Pred nama je mjesec pun zaokreta.
Najprije Merkur 6. prosinca ulazi u zviježđe Jarca, čineći komunikaciju lakšom, jasnijom i metodičnijom. Ljudi će misliti ono što govore, što će biti lijepa promjena od pretjerivanja koju je donosio Merkur u Strijelcu.
Dramatični Pun Mjesec u Blizancima obasjava nebo 7. prosinca, otkrivajući informacije i mijenjajući vašu perspektivu. Pun Mjesec će formirati konjunkciju s retrogradnim Marsom, ulijevajući mjesečevu energiju sa svim frustracijama ili pritužbama koje niste riješili. Pokušajte pronaći fizički odušak za svoj bijes kako ne biste rekli ili napravili nešto zbog čega ćete se pokajati.
Romantični planet Venera 9. prosinca prelazi u Jarca, dajući pragmatizam i pouzdanost na području romantike i financija. Nemojte se bojati riskirati kada je riječ o pitanjima srca, ali ostanite realni. Razmislite tko je vrijedan vašeg vremena, možete li zamisliti zajedničku budućnost.
Neke iznenađujuće vijesti stižu 17. studenog kada se Merkur u Jarcu spoji s Uranom u Biku. Vidjet ćete stvari iz nove perspektive. Stižu inovativne ideje i jasnoća. Jupiter, planet ekspanzije i sreće, ponovno ulazi u tvrdoglavog Ovna 20. prosinca. Ponovno ćete se povezati sa svojim samopouzdanjem i voditi se entuzijazmom – oboje će vam donijeti sreću.

Možda te zanima…

Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka uvijek se zaljube u pogrešnu osobu

Psiha i seks

Sezona jarca počinje 21. prosinca, na isti dan kada je zimski solsticij na sjevernoj hemisferi. Preživljavanje hladnih zimskih dana donosi osjećaj praktičnosti tijekom sezone jarca. Bit ćete usredotočeni na svoju budućnost i nasljeđe koje gradite. Prelazak Sunca u zviježđe Jarca donijet će svima više promišljanja.
Mladi Mjesec u Jarcu 23. prosinca postavlja pozornicu za nadolazeći retrogradni Merkur, koji se fokusira na naše karijere. Posljednji retrogradni Merkur 2022. počinje 29. prosinca u znaku Jarca i traje do 18. siječnja 2023. Ovaj Merkurov mjesečev hod usredotočen je na novac i karijeru — stoga ne bacajte nikakve račune od blagdanske kupovine jer bi moglo biti puno povrata. Također, ponovno ćete procijeniti svoje karijere i donositi odluke za budućnost na temelju toga jete li cijenjeni i sretni u svojim profesijama.
Godina će završiti dramatično 31. prosinca kada se Venera i Pluton, oboje u Jarcu, spoje. Kada se ova dva planeta sretnu, intenzitet vaših veza doseže nove visine. Uzmite ovo kao priliku da se pozabavite nezdravom dinamikom moći, tabu temama ili problemima ljubomore koji su se uvukli u vaše odnose. Provodite vrijeme sa svojim strahovima kako biste svoju bol mogli pretvoriti u moć. Na ovaj način u Novu godinu ulazite preporođeni i spremni uhvatiti se u koštac sa svime što vam se može dogoditi!

Možda te zanima…

4 znaka koja bi mogla imati turbulentne ljubavne odnose ovaj tjedan

Psiha i seks



Source link

Exit mobile version