Site icon svakodnevno.me

VIDEO Gareth Bale odgurnuo kameru, ne misli u mirovinu

Wales je ekspresno završio nastup na prvom Svjetskom nogometnom prvenstvu od 1958. koji je izborio u Katru. Susjedna Engleska ispratila ga je kući tricom u mreži u trećem kolu grupne faze (3-0).

Razočarao je i Gareth Bale (33), prva zvijezda velške reprezentacije, čovjek čije su najbolje nogometne godine odavno prošle i koji je cijelu ovu godinu u LA Galaxyju podredio nastupu u Katru.

POGLEDAJTE VIDEO: Gareth Bale

Bivši nogometaš Real Madrida bio je u fokusu po završetku utakmice u kojoj je izašao već na poluvremenu. Kamerman je htio uhvatiti njegove emocije, a Baleu nije bilo do toga. Dvaput je odgurnuo kameru i iznenadio snimatelja.

Incident na kraju utakmice pogledajte OVDJE.

Foto: LEE SMITH

– Voljeli bismo da smo prošli grupu, ali nogomet je težak. Momčadi prolaze kroz dobre i loše trenutke, a mi nismo opravdali očekivanja na ovom turniru. Ali donijet će nam iskustvo i moramo vidjeti koliko smo daleko došli, na Svjetsko prvenstvo. Da ste nam to rekli prije dvije godine, uštipnuli bismo se za obraz. Razočaravajuće je, ali odlazimo uzdignute glave – rekao je Bale.

Sve što je bilo vrijedno spomena u Katru napravio je u prvoj utakmici protiv SAD-a u kojoj je izborio i realizirao penal u remiju 1-1. Nakon toga Wales je u nadoknadi izgubio od Irana (2-0), a Englezi mu nisu dali nikakve šanse. Marcus Rashford zabio je dvaput, Phil Foden jednom.

Foto: CARL RECINE

Golove s utakmice Engleska – Wales možete pogledati OVDJE.

S obzirom na Baleove godine i odlazak u MLS, otočki mediji nagađali su kako bi se nakon Katra mogao umiroviti. No Gareth zasad ne razmišlja o tome. Štoviše, najavio je iduću reprezentativnu akciju i utakmicu protiv Hrvatske na startu kvalifikacija za Euro na Poljudu 25. ožujka.

Foto: LEE SMITH

– Nastavit ću igrati koliko god mogu i koliko god budem želio. Sad je težak trenutak, ali idemo dalje, imamo kvalifikacije u ožujku. Sad ćemo odmoriti na nekoliko mjeseci, što je razočaravajuće, ali nastavljamo u ožujku – rekao je.

S Garethom Baleom, upitala ga je novinarka BBC-a.

– Nadam se da da – odgovorio je.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version