Site icon svakodnevno.me

Evo kako Igor Štimac prati SP: Nalazi se u društvu velikih legendi

Igor Štimac (55) nije se uspio plasirati na Svjetsko prvenstvo u Katru s reprezentacijom Indije čiji je izbornik. Bivši trener ‘vatrenih’ tako je iskoristio priliku da se pridruži studiju televizije Sports 18, koja je okupila fantastične stručnjake u praćenju SP-a.

Zajedno sa Štimcem u studiju su bili legendarni nogometaši Luis Figo, Robert Pires, Wayne Rooney i Sol Campbell. Popularni voditelj Anant Tyagi objavio je na društvenim mrežama zajedničku fotografiju, a komentare su pretrpali oduševljeni navijači Indije.

Nedavno je Štimac potpisao novi ugovor s Indijom i time nastavio suradnju s nogometnim savezom najmnogoljudnije zemlje na svijetu . Iduće će godine voditi nogometaše Indije na Azijskom kupu u lipnju i srpnju, a Štimac je za SportStar rekao da će nakon toga napustiti klupu reprezentacije.

– Ne planiram ostati nakon Azijskog kupa tako da se ta klauzula ovdje ne može promijeniti. Strastveno sam radio sve što sam mogao za dečke i uložio sam cijelo svoje znanje u njihov razvoj, u vođenju momčadi, poboljšanju njihove tehničke kvalitete, mentalnom sklopu i fizičkoj spremi – poručio je Štimac.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version