Site icon svakodnevno.me

Cristiano Ronaldo u Al Nassr, najbogatiji ugovor u povijesti nogometa

Cristiano Ronaldo (37) navodno je pristao potpisati ugovor s klubom Al Nassr iz Saudijske Arabije. Podsjetimo, legendarni ‘CR7’ ostao je bez kluba nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Manchester Unitedom. Interes za Ronaldom u Europi nije veliki, mnogi ne žele pristati na visoku plaću i veliku ulogu koju zahtjeva Portugalac

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo o smrti sina

Međutim, sve to, ali i mnogo više spreman je ponuditi Al Nassr s arapskog poluotoka. Prema pisanju Marce, Al Nassr spreman je ponuditi Ronaldu nevjerojatan ugovor od čak 200 milijuna eura godišnje, najunosniji u povijesti nogometa.

Oni su ga htjeli dovesti i ljetos, ali Ronaldo je odbio transfer u nadi da će se pridružiti klubu koji igra Ligu prvaka.

Međutim, Marca prenosi da u Europi nitko ne pokazuje konkretan interes za 37-godišnjim Ronaldom, tako da se čini da je sve bliže prelasku u Saudijsku Arabiju gdje će biti uvjerljivo najveća zvijezda lige. Chelsea nema konkretnog interesa, a Bayern je demantirao interes za Ronaldom.

Ronaldo bi potpisao ugovor u trajanju od dvije i pol godine s Al Nassrom, što znači da bi tamo igrao do svoje 40. godine. Al Nassr jedan je od najuspješnijih klubova u zemlji s devet naslova prvaka. Ipak, Ronaldo je trenutno usredotočen isključivo na Svjetsko prvenstvo u Katru, a njegov Portugal je osigurao plasman u osminu finala nakon pobjede protiv Urugvaja u drugom kolu.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version