Site icon svakodnevno.me

Pripremite se za najbolje TV ponude za Crni petak 2022.!

Best Black Friday TV Deals of 2022

Opet je ono doba godine! Crni petak je pred vratima, pa je vrijeme da počnete razmišljati o tome kakve ćete ponude tražiti. Sretni ste ako ste na tržištu za novim televizorom!

Imamo pregled nekih od najboljih televizijskih ponuda za Crni petak 2022., tako da možete osigurati najbolju moguću ponudu za savršenu televiziju za vaš dom.

3 najbolja TV uređaja za kupnju na Amazonovom popustu na Crni petak

TV ponuda za Crni petak # 1: Hisense ULED Premium U7H QLED Series 65-inch Class Quantum Dot Google 4K Smart TV (65U7H, 2022 Model)

No products found.

Ovaj Hisense televizor izvrsna je opcija za vrhunski model koji neće opstostit kucni budzet. Uz ekran od 65 inča, 4K rezoluciju i inteligentne mogućnosti, ovaj TV ima sve.

Osim toga, dolazi s popustom od 34%, tako da to možete uračunati u bilo što drugo što vam je potrebno za dovršetak postavljanja kućnog kina.

TV ponuda za Crni petak#2: LG OLED55CXPUA 55-Inch 4K Ultra HD Smart OLED TV

No products found.

Ako tražite OLED televizor, ovaj LG model je izvrsna opcija. Ima 55 inča, tako da nije ni prevelik ni premalen, a ima 4K rezoluciju i inteligentne mogućnosti.

Osim toga, dolazi s popustom od 13%, tako da to možete uračunati u bilo što drugo što vam je potrebno za dovršetak postavljanja kućnog kina.

TV ponuda za Crni petak #3: Sony XBR75X900F 75-Inch 4K Ultra HD Smart LED TV

No products found.

Ovaj Sonyjev televizor još je jedna izvrsna opcija za sve koji traže vrhunski model koji neće upropastiti kucni budzet. Uz ekran od 75 inča, 4K rezoluciju i inteligentne mogućnosti, ovaj TV ima sve.

Zaključak

Ovo su neke od sjajnih televizijskih ponuda za Crni petak u 2022. Stoga počnite planirati sada i pripremite se za veliku uštedu na savršenoj televiziji za svoj dom!

Nemojte zaboraviti ponudu Amazon Prime membership, tako mozete ustediti jos vise. Čak i ako želite izbjeći plaćanje za to, sada je pravo vrijeme iskoristite 30-dnevnu Besplatnu Probu.


Exit mobile version