Site icon svakodnevno.me

SP KATAR Šok za Francusku: Karim Benzema se ozlijedio i otpao sa Svjetskog prvenstva!

Aktualni osvajač “Zlatne lopte”, napadač francuske nogometne reprezentacije Karim Benzema, zbog ozljede je ranije napustio trening u subotu, a nakon dodatnih pretraga utvrđeno je da je obnovio ozljedu bedrenog mišića i da će propustiti Svjetsko prvenstvo u Kataru!

POGLEDAJTE VIDEO:

Benzema je kvadriceps ozlijedio igrajući za madridski Real u listopadu te je u subotu po prvi put od okupljanja trenirao s ostatkom reprezentacije, ali nije uspio odraditi čitav trening.

Momentalno se oglasio alarm za uzbunu u francuskoj reprezentaciji te je napadač tijekom večeri podvrgnut detaljnim pregledima. Nažalost po ‘tricolore’, prognoze su najgore. Benzema je obnovio ozljedu i propustit će Svjetsko prvenstvo, potvrdio je francuski nogometni savez.

Foto: ANNEGRET HILSE

Branitelji naslova još ranije su zbog ozljeda ostali bez pomoći Paula Pogbe, Presnela Kimpembea, N’Gola Kantea, Mikea Maignana i Christophera Nkunkua.

Francuska će na SP igrati u skupini D, prvi suparnik bit će joj Australija 22. studenoga, a slijede Danska 26. studenoga i Tunis 30. studenoga.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: HRVATSKI NAVIJAČI HIT SVJETSKOG PRVENSTVA

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version