Site icon svakodnevno.me

Udala se kći Donada Trumpa Tiffany


Tiffany Trump (29), kći Donalda Trumpa (76) udala se u subotu 12. studenog, za milijardera Michaela Boulosa s kojim je u vezi dvije i pol godine. Najmlađa Trumpova kći blistala je u vjenčanici modne dizajnerice Elie Saab, a i njezin novopečeni suprug odlučio se za njezinu kreaciju. Svoju ljubav okrunili su brakom na obiteljskom imanju Mar-a-Lago na Floridi.

Foto: PROFIMEDIA

Osim mladenaca koji su nosili kreacije kultne dizajnerice Elie Saab, u njenim kreacijama blistale su i njezina majka Marle Maples (59) i njezina polusestra Ivanka.

Mladenka je elegantnu haljinu punu šljokica upotpunila malim decentnim bijelim buketom, a kosu je raspustila. 

Foto: PROFIMEDIA

Torta za par napravljena je po onoj koju su imali Donald i Maples od Sylvije Weinstock. Kada su se oni vjenčali Tiffany je bila tek novorođenče, a prema riječima Maples, ona ju je oduvijek htjela rekreirati.

Prema pisanju Peoplea, Maples je tijekom ceremonije čitala molitvu, otac Donald sjedio je kraj Tiffany, a za djeveruše, izabrala je svoje najbliže prijateljice. Imanje je bilo raskošno uređeno s bijelim cvijećem, a djeveruše su nosile duge plave haljine.

– Marla i Tiffany su jako dugo razgovarale o ovom danu. Tako je ponosna na svoju kćer jer je izabrala pravog čovjeka – rekao je blizak izvor za People.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Foto: Instagram

Dan prije ceremonije, obitelj je organizirala zabavu u Miamiju, samo nekoliko kilometara dalje od imanja njezinog oca Mar-a-Lago na Floridi, gdje su ona i zaručnik Michael 12. studenog priredili svadbeno slavlje.

Nekoliko gošća buduće mladenke na društvenim mrežama podijelile su fotografije s djevojačke zabave. Sudeći prema objavama, Tiffany je za tu prigodu odjenula bijelu čipkastu haljinu, dok su ostale djevojke nosile bijele haljine s plavim cvjetovima. Među gošćama koje su podijelile fotografije bila je i Ivanka Trump.

Foto: Instagram

Tiffany i Michael u vezi su od 2018. godine, a zaručili su se u siječnju 2021. godine. Prsten za Trumpovu kći koštao je nevjerojatnih devet milijuna kuna. Par se zaručio u vrtu Bijele kuće za vrijeme posljednjih dana mandata bivšeg predsjednika. 

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version