Site icon svakodnevno.me

VIDEO Verona – Juventus 0-1, gol Moise Kean

Nogometaši Juventusa skočili su na treće mjesto ljestvice talijanskog prvenstva 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Verone u susretu 14. kola.

Iako je Verona bila bolji suparnik većim dijelom utakmice, Juventus je do pobjede stigao sretnim pogotkom Moisea Keana (60) čiji udarac se odbio od braniča Verone i prevario vratara.

Foto: JENNIFER LORENZINI

Pobjednički gol Juventusa možete pogledati OVDJE.

Puno bure podiglo se oko nedosuđenog penala za Veronu. Danilo je očito igrao rukom nakon udarca Miguela Velosa, no lopta je u međuvremenu pogodila Pawela Dawidowicza i promijenila smjer. Suci nisu dosudili penal jer lopta nije išla u okvir gola!? A iz VAR sobe nisu sugerirali sucu da pogleda tu situaciju. Screenshot s igranjem ruke Verona je objavila na Twitteru bez ikakvog komentara.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Verona je tražila još jedan penal jer je Bonucci previsoko digao loptu u bloku kod udarca Simonea Verdija. Sudac je prvo pokazao na penal, ali je nakon gledanja snimke odluku poništio jer je vidio da je igrač Juvea prvi došao do lopte.

S ova tri boda Juventus je stigao do 28 bodova, dva manje od drugog Milana, a 10 manje od vodećeg Napolija. Bod manje od Juventusa imaju Lazio, Inter i Atalanta, ali Lazio ima utakmicu manje.

Verona je na dnu s pet bodova, jednim manje od predzadnje Sampdorije, a dva manje od 18. Cremonesea.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version