Site icon svakodnevno.me

Clippersi deseti put zaredom srušili Lakerse. Zubac solidan

Ivica Zubac je ostvario sinoć solidan učinak u gradskom derbiju u kojem su njegovi LA Clippersi sa 114-101 pobijedili LA Lakerse, Bojan Bogdanović je bio jedan od boljih strijelaca u još jednom porazu svojih Detroit Pistoinsa, a Dario Šarić je ubacio pet koševa u slavlju svojih Phoenix Sunsa.

Ivica Zubac je odigrao 36 minuta i 14 sekundi za Clipperse i uz stopostotan šut iz igre (4/4) na kraju je sakupio pet koševa pridodavši tome osam skokova, dvije asistencije, jednu ukradenu loptu i dva bloka.

Paul George je bio najbolji strijelac u pobjedi Clippersa, utakmicu je završio sa 29 koševa, dok je Norman Powell ubacio 18.

Foto: Richard Mackson/REUTERS

Lakersima, kojima je ovo četvrti poraz zaredom, nije pomoglo 30 koševa LeBrona Jamesa koji je igru napustio šest minuta prije kraja zbog ozljede. Anthony Davis je dodao 21 poen i devet skokova.

Boston Celtics su kod kuće sa 128-112 bili bolji od Detroit Pistonsa Bojana Bogdanovića koji je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa 17 koševa (šut iz igre 6/11, trice 1/4) jednom asistencijom i jednom ukradenom loptom u nešto više od 26 minuta provedenih na terenu.

Foto: Benny Sieu/REUTERS

Celticse je do pobjede predvodio Jayson Tatum sa 31 ubačajem, Jaylen Brown je dodao 30 koševa, a pričuva Sam Hauser 24.

Najbolji pojedinac Detroita bio je Jaden Ivey sa 19 koševa i deset skokova.

Phoenix Suns su u gostima sa 129-117 nadigrali Minnesota Timberwolvese. Gostujuća momčad je u prvoj četvrtini napravila seriju 14-0 i tu prednost nije ispustila do kraja utakmice. 

U redovima Phoenixa najbolji je bio Devin Booker sa 32 pogotka i 10 asistencija. Mikal Bridges je dodao 31 koš, a Dario Šarić u 12:46 minuta ubacio pet koševa (šut iz igre 2/4, trice 0/1) i upisao dva skoka te dvije asistencije.

Rudy Gobert je predvodio Minnesotu sa 25 koševa i 11 skokova. Pratili su ga Jaden McDaniels sa 24 i D’Angelo Russell sa 20 pogodaka.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version