Site icon svakodnevno.me

Kate Beckinsale veselo pozirala sa zagrebačkim vatrogascima


Toplo bih savjetovala da ‘stavite zabavu među noge’ ako želite vrlo brzo upoznati gomilu hrvatskih vatrogasaca, napisala je holivudska glumica Kate Beckinsale (49) na društvenim mrežama koja zadnjih dana snima film u Zagrebu.

Atraktivna glumica pozirala je s nekoliko vatrogasaca te sa kostimografkinjom Gabriellom Morpeth, a fotkom se pohvalila svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram

Na fotografiji je sjedila na biciklu na kojemu se nalazi natpis ‘stavite zabavu među noge’, a ako je suditi prema fotografiji, popularna glumica bila je dobro raspoložena. Kako doznajemo, filmska ekipa sinoć je ‘Canary Back’ snimala u centru Zagreba.

Foto: Instagram

Kate otkako je Zagrebu često objavljuje fotografije iz Lijepe Naše pa je tako ranije pratiteljima pokazala kako teku pripreme za snimanje filma. 

Foto: Instagram/Kate Beckinsale

Prisjetimo se, Kate je u Zagrebu zbog snimanja filma ‘Canary Black’. Novi akcijski film u režiji je i francuskog redatelja Pierrea Morela, koji iza sebe ima niz uspješnih akcijskih filmova kao što su ’96 sati’ i ‘From Paris with Love’. Radnja filma vrti se oko operativke CIA-a Avery Graves. Nju utjelovljuje Beckinsale, kojoj su teroristi oteli muža. Kako bi ga pustili, traže od Avery da izda svoju državu. Ona se umjesto svojem timu, obratila kontaktima iz podzemlja, a jedini pravi prijatelj kroz njezino putovanje su joj njezina vrhunska obuka i borbene vještine. 

Foto: PA/PIXSELL, IG/Vincenzo Iaquinta

‘Canary Black’ jedan je od najvećih projekata ikad snimljenih u Hrvatskoj, a u njegovom snimanju sudjeluju i hrvatski producenti Igor A. Nola i Vanja Sremac. Uz Beckinsale će jednu od uloga imati i naša glumica Romina Tonković.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version