Site icon svakodnevno.me

Blanka Vlašić oglasila se nakon šuškanja o problemima u braku


Kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana, rekla je Blanka Vlašić (38) za Slobodnu Dalmaciju i demantirala nagađanja o bračnim problemima s novim suprugom Rubenom van Guchtom (35). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Belgijski mediji, među kojima je i Voetbal24, ovih dana raspisali su se o bračnim problemima koje je, navode, prouzrokovao muž bivše atletičarke. Inače, novopečeni supružnici bi krajem ove godine trebali postati roditelji prvog djeteta, a šuškanja sa stranih medija brzo su se pojavila i u domaćim. 

Foto: Instagram/Miroslav Lelas/Pixsell

Blanka je za gore navedeni medij objasnila da je s njezinim brakom sve uredu. 

Foto: Maja Prgomet (Blanka Vlašić/Facebook)/Instagram

Posljednje trudničke dane Vlašić je odlučila provesti u rodnom Splitu. Na društvenim mrežama pokazala je i kako je vrlo aktivna trudnica i s pratiteljima podijelila dio svoje fitness rutine. 

Foto: Instagram/Miroslav Lelas/Pixsell

Ruben i Blanka sudbonosno ‘da’ izrekli su u svibnju ove godine, a ceremoniji i slavlju u Splitu prisustvovali su samo njihovi najbliži prijatelji i obitelj. Bivša atletičarka fotografije s vjenčanja objavila je na Instagramu nedugo nakon i tada otkrila da sa suprugom očekuje prvo dijete. 

– Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu – napisala je tada u opisu fotografije i označila supruga. 

Foto: Maja Prgomet (Blanka Vlašić/Facebook)/Instagram

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version