Site icon svakodnevno.me

Tihana Harapin Zalepugin (71) o liniji iz snova: Recept? Jedite s mjerom. Jedan keks, a ne kutiju


Pridružila sam se ekipi poznatih ljudi koji vole Lukine slatkiše. Doživjela ih kao novog kućnog ljubimca i jedva čekam doći u Split, pa se i tamo počastiti, rekla nam je Tihana Harapin Zalepugin (71).

POGLEDJATE VIDEO:

Naša najpoznatija modna agentica obožava kolače. Naročito kremaste, čokoladne. Otvaranje zagrebačke slastičarnice u kojoj su predstavljene slastice s egzotičnim okusima poput sladoleda s lavandom, smokvom… nije propustila.

Foto: Instagram/Miroslav Lelas/Pixsell

– Došla sam na svoje, kad sam doma došla s paketom Saša i ja smo se izbezumili. Ali nismo odmah sve pojeli, ostavili smo si nešto i za drugi dan – smije se Tihana. Do sad su se kolačima Poljaka Luke Klimczaka, sa stalnom adresom u Splitu, sladili Severina, Danijela Martinović, Domenica, Vjekoslava Huljić, Gibonni, Hana Huljić, Ana Gruica, igrači Hajduka… Svi oni barem su jednom kupili kod njega nešto. Sad su slastice s okusima Dalmacije dostupne i Zagrepčanima. Tihana je to jedva dočekala.

Voli kolače, a tanka je kao breza. Vitku liniju zahvaljuje i samodisciplini. Recept je, priča, vrlo jednostavan: malo pojesti. Sa svojim Sašom ponekad i prepolovi kolač. Svaki dan, dodaje, navečer pojede neki mali slatki zalogaj. Može to biti i keks s medom ili pekmezom.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

– Ali jedan keks. Ne kutiju. Sve treba biti s mjerom. Stvar je samo u količini – kaže.

Voli ih i sama doma spremati. Kao dijete je obožavala, kad je mama radila kreme, žlicom po zdjeli skupljati višak kreme.

Foto: Instagram/Miroslav Lelas/Pixsell

– Molila sam Boga da ostane što više. Ogulila sam posudu koliko sam je strugala žlicom. Saša isto tako. Sad i ja nama radim kreme, a najbolje mi idu Charlotte krema i tiramisu – pohvalila se.

Osim što pazi na količinu slastica, svakog jutra vježba desetak minuta te puno hoda. 

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version