Site icon svakodnevno.me

Jada Pinkett Smith priznala da su je borbe u mladosti ostavile prestravljenu

Jada Pinkett Smith otkrila je kako se u mladosti morala suočiti s puno stresnih stvari zbog čega je mislila da je pokazivanje emocija znak slabosti.
Tijekom ovotjednog serijala Red Table Talk, 50-godišnja glumica Jada Pinkett Smith objasnila je kako je bila odgajana kako bi samo preživjela i prebrodila svoje probleme zbog čega se teško nosila s emocijama i pritiscima tijekom života. Priznala je da je ispod svoje jake vanjštine zapravo još uvijek prestravljena djevojčica koja se morala boriti s tim problemima. Willow ju je htjela utješiti i rekla joj je da zato trebamo raditi, a Jadea se složila da je to dio životnog putovanja.
U novoj epizodi na temu “Kako destruktivne majke oštećuju kćeri” pridružile su joj se i majka Adrienne Banfield-Norris, kćer Willow Smith i psihoterapeutkinja Kelly McDaniel. Prošlog mjeseca su se Jada i Willow osvrnule na borbu s tjeskobom u razgovoru s Kim Basinger i Ireland Baldwin. Jada je tada shvatila da se i sama borila s tjeskobom dok je odrastala nakon što je Willow otvoreno priznala da se bori s tim problemom. “Trebalo mi je dosta vremena da shvatim Willow i njezinu tjeskobu. Teško mi je bilo povezati se s njom jer imamo drugačiji stil života, a i ona je odgajana drugačije nego ja jer je od malena pod povećalom javnosti”, rekla je Jada. Priznala je da nije znala kako da utješi kćer Willow te kakva joj pomoć treba jer nije razumjela njeno ponašanje.

Možda te zanima…

Anksioznost: simptomi, vrste i liječenje prirodnim putem

Zdravlje

Opisala svoje djetinjstvo
Kada je bila dijete, Jada je znala često gristi nokte dok joj kožica oko njih ne bi počela krvariti, ali joj tada nitko nije rekao da je to povezano s tjeskobom. Glumica je po ponašanju svoje kćeri polako počela shvaćati da je i sama tijekom odrastanja patila od tjeskobe. Kako se nosila s tjeskobom koju je osjećala Willow i kako je učila o njoj, osvrnula se na svoja ponašanja u mladosti i ponašanja svoje majke. To joj je pomoglo da shvati da je osjećala tjeskobu tijekom odrastanja, ali i da joj je čak i danas teško biti uz Willow na način koji je njoj potreban. 
Willow smatra kako je njezina tjeskoba pokrenula i tjeskobu njene majke, s čim se Jada složila. Willow je dodala kako je imala trenutke kada je zbog tjeskobe bila zbunjena te je često toliko plakala da bi se tresla. Jadeina majka, Adrienne, čak misli da je i ona imala tjeskobu, iako o tome nikada nije pričala. “Mislim da sam to prije vidjela kao znak slabosti i jednostavno si nisam mogla priuštiti biti tjeskobna”, dodala je Adrienne. Smatra kako je zbog korištenja droga u ranijem životu otupila i nije znala što se događa s Jadeom i njezinim životom. Jednostavno se nije htjela suočiti s problemima. 



Source link

Exit mobile version