Home

Znaš li tko sam? Cijela estrada bila je ludo zaljubljena u nju, Ksenija ErkerKsenija Erker (67) počela je pjevati kao sedmogodišnja djevojčica u dječjem zboru zagrebačkog HNK. S 14 je nastupala kao prateći vokal, a profesionalnu je pjevačku karijeru počela 1973. s pjesmom “Povedi me večeras”. Već sljedeće, 1974., snimila je “Proljeće je otpočelo s kišom” Arsena Dedića, koja je ubrzo postala veliki hit.

Uslijedili su i mnogi koncerti, a sredinom 80-ih uspješnu pjevačku karijeru podredila je obiteljskom životu. Voljela je družiti se, u nju je bila zaljubljena cijela estrada, ali za Kseniju nije postojao nitko osim Hrvoja Hegedušića. S njim je stvorila obitelj i ostavila se karijere.

Važnije od pozornice bilo je Hrvoju skuhati ručak i s kćerima se smijati, do besvijesti se valjati po podu, igrati po cijele dane. Razveli su se 2013. nakon 40 zajedničkih godina. Ksenija nije skrivala da ju je život mazio. Iz tatina se krila preselila u muževo.

Nikad nije imala problema s financijama, kreditima, razmišljala je samo o igranju. Svoju radost danas prenosi na unuke. Širi im vidike, mazi, ljubi, vodi u kino, kazalište i uživa. Održava obiteljsku tradiciju i cijelu obitelj za blagdane okuplja kod sebe. I danas obožava igru s unucima.