Home

Odlične vijesti, za utakmicu protiv Srbije vraća se Luka Cindrić!

Odlične vijesti, za utakmicu protiv Srbije vraća se Luka Cindrić!


Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić dobio je negativan test na koronavirus i u Szegedu te može zaigrati protiv Srbije na Europskom prvenstvu (subota, 20:30 sati).

U uvodnom dijelu priprema za Europsko prvenstvo, koje je Hrvatska otvorila porazom od Francuske 22:27, pozitivne testove na COVID-19 dobili su ključni igrači Hrvatske, Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić.

I dok je Duvnjak još uvijek izvan stroja zbog bolova u leđima, Cindrić je nakon negativnog testa u Hrvatskoj isti takav dobio i po dolasku u Szeged što znači kako može nastupiti u drugom ogledu skupine C na Europskom prvenstvu protiv Srbije, što je inače ključna utakmica za Hrvatsku u skupini.

Dakako, stručni stožer mora procijeniti je li Cindrić i fizički u pravom stanju kako bi podnio tako težak meč, no njegov se nastup u subotu ipak očekuje.

Osim Duvnjaka, podsjetimo kako su zbog pozitivnih testova na COVID-19 izvan momčadi još Marko Marić, Leon Šušnja i Lovro Mihić, dok je David Mandić suspendiran zbog zarađenog plavog kartona u utakmici protiv Francuske.


Dobro raspoloženjeIgrači zezali izolirane Cindrića i Marića: ‘Hoćete li igrat!?’; Navijači izvjesili zastavu na vrhu hotelaNovigrad: Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala prijateljsku utakmicu protiv Slovenije


NOVA SAZNANJADuvnjak ozdravio, negativan je na koronavirus! Cindrić još uvijek pozitivan


Source link