Sport

Luka Cindrić negativan na koronu, može igrati protiv SrbijeU Osijeku je čekao i čekao negativan test pa ga dočekao nešto prije utakmice protiv Francuske u kojoj na kraju nije mogao nastupiti, ali Luka Cindrić napokon bi trebao zaigrati i to u praktički najvažnijoj utakmici ‘kauboja’ za prolazak u daljnju fazu natjecanja!

Kako doznajemo, Cindra je dobio negativan test na koronu te će Hrvoje Horvat imati novo rješenje na poziciji srednjeg vanjskog. Jedino je pitanje u kakvom je Luka stanju s obzirom na to da se nije mogao pripremati s reprezentacijom, a u ‘pravom’ je treningu tek nakon negativnog testa iz Osijeka.

Cindrić nije imao nikakvih ‘kliničkih znakova da je bolestan, ali je morao biti u izolaciji jer je test neko vrijeme pokazivao da je pozitivan. No, i to se završilo te bi Hrvatska za nadolazeću utakmicu trebala imati veliko pojačanje. Novi ‘kauboji’ pokazali su hrvatsko srce u porazu na otvaranju natjecanja protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu, ali nije svejedno hoće li igrati s Lukom ili bez njega.

Svakako bi bio veliko pojačanje u utakmici koju naši reprezentativci moraju dobiti žele li imati šanse za prolazak dalje. Utakmica je na rasporedu u 20 sati i 30 minuta, a do tad očekujemo i potvrdu iz Hrvatskog rukometnog saveza.Source link