Home

‘Planina’ Thor Björnsson iz Igre prijestolja potpuno se transformirao:’ Jači sam i imam više energije…’

'Planina' Thor Björnsson iz Igre prijestolja potpuno se transformirao:' Jači sam i imam više energije...'Zvijezda ‘Igre prijestolja’ Thor Björnsson (33) postigao je nevjerojatnu transformaciju u posljednjih nekoliko godina. Bio je vrlo uporan i dosljedan pa je tako smanjio unos kalorija s deset tisuća na četiri tisuće i postao znatno mršaviji. Sudeći po fotografijama i dalje je vrlo mišićav, no izraženije zbog gubitka masnog tkiva.

. O ‘IGRI PRIJESTOLJA’:

Nakon što je oborio svjetski rekord u mrtvom dizanju 2020. godine glumac se umirovio od natjecanja snage i okrenuo boksu. Naporno je vježbao te postigao fizičku, ali i psihičku transformaciju. Sada se osjeća, kako kaže, znatno bolje nego prije kada je težio 205 kilograma.

 –  Osjećam se deset puta bolje nego kada sam imao 205 kilograma. Jači, s više energije i boljom koncentracijom – izjavio je nedavno, a sada je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu potvrdio da mu je tjelesna težina pala na 145 kg.

– To je moja najmanja težina od desete godine – našalio se Islanđanin, koji na nekim fotografijama izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Inače, glumac u posljednje vrijeme često svoje pratitelje na društvenim mrežama izvještava o tome što radi u svoje slobodno vrijeme.

Hvali se svojim golemom transformacijom te otkriva koje vježbe točno radi, da bi izgledao ovako kako izgleda.