Sport

Nova predsjednica NK Zadar Iva Bokanović predstavila se igračimaNova predsjednica NK Zadar Iva Bokanović (30), na travnjaku stadiona Stanovi održala je pozdravni govor stručnom stožeru i igračima prve momčadi.

Bokanović je naglasila kako će raditi na poboljšanju uvjeta za rad, redovitom servisiranju klupskih obaveza prema stožeru i igračima te želi da se rast prve momčadi nastavi i u nastavku natjecateljske sezone.  

Bokanović je dobila većinu glasova na izbornoj skupštini koju su zbog aktualne pandemije korona virusa dva puta prethodno odgodili, a javnosti će se predstaviti na kofenrenciji za medije koja će se održati 18. siječnja s početkom u 10 sati. 

U sportu je cijeli život, a za Hrvatski školski sportski savez radila je kao kondicijska trenerica i organizator sportskih natjecanja. Najviše uspjeha imala je kao voditeljica odjela za medije i komunikaciju u KK Ciboni gdje se zadržala više od četiri godine. U Ciboni je stekla bogato iskustvo, brojna poznanstva te je sudjelovala u velikom uspjehu kluba. Tijekom njezinog rada, prva momčad osvojila je prvenstvo Hrvatske (2018./2019.), kadeti su u istoj sezoni podignuli pehar državnog prvaka, a juniori su uz državno prvenstvo osvojili i ABA ligu.Source link