Home

Nina Martina Korbar iz ‘Života na vagi’ zablistala u ‘Supertalentu’, a sad je najavila i svoju pjesmu

Nina Martina Korbar iz 'Života na vagi' zablistala u 'Supertalentu', a sad je najavila i svoju pjesmuNinu Martinu Korbar (28) gledatelji su upoznali u showu ‘Život na vagi’, gdje su pratili njezin gubitak kilograma. Krajem prošle godine nastupila je u ‘Supertalentu’ gdje je oduševila žiri i publiku, no zbog korone nije mogla nastaviti natjecanje. Na svom je Instagramu najavila da će ubrzo izbaciti i svoj novi sing ‘Neprocjenjivo’.

– Spremni za moj prvi singl? Zove se Neprocjenjivo. Ovu vijest sam jako dobro čuvala jer sam htjela napraviti veliko iznenađenje za sve i evoooo… Uskoro izlazi van! – započela je ponosna Martina svoju objavu.

.:

Nina je objasnila koliko joj znači pjesma koju je sama napisala, a objavila je i niz fotografija sa snimanja.

– Pjesma koju sam napisala potaknuta svojim putem i pobjedom koju sam ostvarila spram same sebe… Ponosna sam i sretna, ali moram priznati, malo me i strah. Jaaako želim da vam se svima svidi pjesma, da se pronađete u njoj, pjevate s guštom i osjećate se moćno! Hvala Ti Bože! – zaključila je.

Martinu su uređivali vizažisti i frizeri za snimanje spota, a ponosno se fotografirala tijekom cijelog procesa, kao i za mikrofonom.

– Jeste spremni? – pitala je pratitelje, koji su oduševljeno komentirali objavu:

– Bravo Nina, nakon onog što sam vidjela u Supertalentu, uopće ne sumnjam da ovaj singl neće biti hit!