Home

Emotiva objava Vesne Dragojević povodom 74. rođendana njezinog Olivera

Emotiva objava Vesne Dragojević povodom 74. rođendana njezinog Olivera


Na današnji dan Oliver Dragojević bi proslavio svoj 74. rođendan, a njegova supruga Vesna s kojom je zajedno bio 46 godina na Facebooku je emotivno napisala: Dragi naš dida, danas, 7. 12. bi navršio 74 godine. Tužni smo bez tebe. Puno te voli tvoja familija kao što si ti volio nas.

Uz ovu objavu Vesna je stavila pjesmu “Kad mi dođeš ti” koju je Oliver izveo sa Stjepanom Hauserom. Oliver je preminuo 29. srpnja 2018. godine nakon što je izgubio borbu s karcinomom, a nedugo nakon njegove smrti u razgovoru s Vesnom potvrdila nam je kako je Oliver kod kuće bio isti kao i Oliver na pozornici, jednostavan i skroman i slava i popularnost nisu ga nimalo zanimali.

 

 

– Znam da će zvučati čudno i nevjerojatno, ali on je svoju karijeru stvarao bez velikih planova, niti je kalkulirao kad će izdati CD, niti je poput većine glazbenika izdao CD prije Porina da bi ušao u konkurenciju. On je radio baš suprotno i namjerno bi iza Porina izdao album. Njega nisu zanimale te kalkulacije niti se zamarao hoće li album izdati u razmaku od dvije, tri ili pet godina. Jednostavno je čekao da skupi prave pjesme i jedino ga je muzika zanimala, ništa drugo, baš apsolutno ništa drugo. Nisu ga zanimale ni novine ni slikanje za novine, bila mu je važna samo muzika – rekla nam je tada Vesna. Zajedno s njihovim sinovima i prijateljima svake godine u Oliverovoj Vela Luci organizira koncert u srpnju Oliveru u čast, a jedan takav koncert spontano će se održati i danas u Veloj Luci. 

Video Player is loading.

Current Time 0:00

Duration -:-

Remaining Time -0:00

 nova knjigaBruno Šimleša: ‘Neki ljudi i dalje smatraju da je traženje stručne pomoći odraz slabosti, no zapravo je odraz mudrosti i zrelosti’brak na prvuMislav nervozno kleknuo pred svoju ženu pa je upitao:’Andrea, hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena?’Nedjeljom u dvaStanković iznenadio izborom novog gosta, dio gledatelja nije oduševljen: ‘Tko je ovaj?’


Source link