Home

Emil Tedeschi i supruga Nika očekuju prinovu, poznat je i spol

Emil Tedeschi i supruga Nika očekuju prinovu, poznat je i spol


Emil Tedeschi i njegova supruga Nika Perenčević očekuju prvo dijete, javlja Story. Par koji se vjenčao prije dvije godine u luksuznom hotelu Bellevue na Malom Lošinj kako se neslužbeno doznaje, dobit će sina u ožujku sljedeće godine. Za vezu Emila i 17 godina starije Nike, koja iza sebe već ima jedan propali brak i troje djece, doznalo se potkraj 2018. godine, i to samo nekoliko mjeseci nakon što je Tedeschi mlađi prekinuo ljubavnu vezu s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Ljubav s gotovo dva desetljeća starijom Nikom planula je brzo, a da je zaljubljen preko ušiju 23-godišnji Emil, sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija, povjerio je prijateljima otkrivši da je Nika jedna od rijetkih koja ga gleda kao osobu i ne promatra ga kroz prizmu imetka. To joj doduše nije ni potrebno jer je i sama dobro financijski potkovana jer njezin otac Mihajlo Perenčević ima suvlasničke udjele u hotelu Bellevue i svoje poslovno carstvo je razgranao iz Rusije preko Londona pa sve do Los Angelesa. Nika i Emil samozatajan su par i žive povučeno od medijske pozornosti i jedino gdje su ih fotografi imali priliku snimiti dosad su bile košarkaške utakmice. 

. Maja Šuput na udaru gledatelja zbog haljine: Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca

 


Gradonačenik Bandić sastao se s Mišom Kovačem uoči njegova koncerta u AreniBio je u KBC-u SplitMišo Kovač je pušten iz bolnice: Osjeća se dobroNovi estradni parPetar Grašo komentirao svoju vezu s Hanom Huljić: Mi živimo svoj životAleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2NEDJELJOM U 2Aleksandar Stanković zbunio gledatelje najavom nove emisije: ‘Tko su oni?’


Source link