Home

Hrvat u srpskom showu ljubi udanu ženu, a njezin neutješni muž ih gleda i plače sa strane

Hrvat u srpskom showu ljubi udanu ženu, a njezin neutješni muž ih gleda i plače sa straneFilip Car (28) već je mjesecima u srpskom reality showu ‘Zadruga’, gdje dane ispunjava svađama i tučnjava sa sustanarima, a usput je promijeni i nekoliko djevojaka. Posljednja u nizu je Srpkinja Dalila Dragojević, čije razmjenjivanje nježnosti s Hrvatom najviše pogađa njezinog muža Dejana koji je udaljen nekoliko metar od njih.

.:

Dejan je prilično neutješan zbog cijele situacije te redovito plače kad ugleda ženu s Filipom.

– Pun k**ac mi je tih njegovih  s**banih faca, kao da je umro neko – govorio je Car.

– Nisam ja kriva, nemoj da se izd*kavaš na meni – poručila je Dalila.

– Kad čovjeka vidim, nije mi dobro. Nabija mi grižnju savjesti, kao da sam ubio nekog… Pogledam ga onako, on me gleda kao da sam mu ubio najmilije – dodao je Filip.

Dejana jedino može utješiti to što odnos između Dalije i Filipa nije savršen, štoviše on je ispunjen svađama i ljubomorom.

– Ne smijem razgovarati s muškarcima u kući –  požalila se Dalija.

– Dozvolio sam neke stvari prošle godine… Spreman sam da izgladim neke stvari, prilazim ti, ti nećeš – odgovorio joj je Car.

Svoju svađu i kratki prekid su prezentirali pred svim sustanarima.

– Dečko, da ti objasnim nešto. Ja sam završila svoj brak…Ni ja nemam snage, zato nećemo biti zajedno – dodala je Dalija.

– Neću ni da budem sa tobom, a kamoli da te ženim. Sa takvim stavovima, ni dobar dan ne zaslužuješ – rekao je Car.

Dalija se kasnije rasplakala i otišla u izolaciju, a kad ju je Car posjetio pomirili su se i prepustili strastima.Source link