Home

Plesačica je u ‘Supertalentu’ rastužila životnom pričom: ‘Sve sam izgubila maminom smrću’

Plesačica je u 'Supertalentu' rastužila životnom pričom: 'Sve sam izgubila maminom smrću'Profesionalna plesačica Evgeniia Dobrynina (30)  koja se ove nedjelje u petoj epizodi Supertalenta mnoge je rastužila svojom životnom pričom. Porijeklom iz Rusije, diplomirala je na Akademiji kulture i umjetnosti, a roditelji su je kao dijete doveli u plesnu školu.

.:

U emisiji je otkrila da je iza nje težak životni put.

– Nemam nikoga u svojoj obitelji jer sam ih sve izgubila. Mamu sam izgubila ovog siječnja, pa sam još uvijek vrlo emotivna. Sve što te ne ubije, ojača te. Mislim da je ponekad sasvim u redu biti sam sa sobom i slušati svoj unutarnji glas”, priznala je plesačica – ispričala je Evgeniia.

Ispričala je da je u Hrvatsku došla započeti novi život te da želi otvoriti vlastitu plesnu školu.

Na pozornici je izvela zanimljiv plesni nastup u kojemu je kombinirala različite stilove, a od žirija je dobila pozitivne reakcije i jednoglasno prošla dalje.

– Svidjela mi se koreografija, pozitivna energija, sve mi se svidjelo – rekla je Maja.

– Osjećam vašu rusku dušu. Trenutak u nastupu koji sam najviše osjetila i za njega se uhvatila bio je klasični balet. Kad vas gledam kako se smijete, vidim nešto iza tog osmjeha – poručila je Martina plesačici.Source link