Home

Ako žene ovo rade u krevetu sklonije su varanju partnera

Ako žene ovo rade u krevetu sklonije su varanju partneraAko žena dugo i neprestano glumi orgazam, svoju sreću u seksu poželjet će potražiti negdje drugdje, otkrilo je novo istraživanje. Intenzitet i količina orgazma nisu utjecali na ženinu želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma je utjecalo na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

.: Osvetila se suprugu za prevaru

Seksualna terapeutkinja Tammy Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50 posto žena glumilo orgazam za vrijeme seksualnog odnosa, a čak ih je 80 posto to i naglas priznalo. 

– Većina žena treba direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu – objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

Prijašnja istraživanja su pokazala da žene koje glume orgazam osjećaju nezadovoljno seksualnim životom kojeg imaju s partnerom. Također, rjeđe razgovaraju ili uopće ne razgovaraju o svojim seksualnim željama, što potiče traženje zadovoljstva negdje drugdje.

Istraživanje je provedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim seksualnim navikama, ispunjenošću seksom, klimaksu i varanju.Source link