Home

Bosanca Edina oduševila nova supruga, ali poljubac će morati zaslužiti: ‘Izula me iz cipela!’

Bosanca Edina oduševila nova supruga, ali poljubac će morati zaslužiti: 'Izula me iz cipela!'Erna i Edin bili su malo nervozni i vrlo uzbuđeni pred samu ceremoniju vjenčanja, a kad su im se pogledi sreli, osmjeh na licima je govorio sve. 

.:

– Iskreno, oduševljen sam na prvu, izula me iz cipela! Bit će nešto sto posto. Kad pozitivno misliš i pozitivni želiš, to ti se i ostvari. Vjerujem da bi moglo biti nešto više između nas i potrudit ću se da se to ostvari – izjavio je Edin, a i Erna je bila zadovoljna novim suprugom.

–  Nije u potpunosti moj tip muškarca, ali nisam mu pronašla mane, pa ako se potrudi…- komentirala je Erna, ali oduševljena je s tim što je Bosanac.

– Spontan je i smiren. Zasad je stvarno divan, lijepo se ponaša i ima lijepe manire. No trebat će vremena da se upoznamo i da se povežemo, a i da dođe do poljupca – otkriva Erna, pa upitala Edina s kakvom se osobom vidi.

– Htio sam nasmijanost, smirenost – odgovorio je Edin, na što je Erna rekla kako ona ‘nije baš smirena, jer puno priča’, a ljubazni Edin je rekao da je to pozitivno.

– Bit ću strpljiv oko prvog poljupca –  kojemu se možda dogodila i ljubav na prvi pogled, jer čim je ugledala Ernu rekao joj je ‘prelijepa si’.

Njegova smirenost također je iznenadila njegovu suprugu.

– Koliko je bio smiren, mislila sam da mu je ovo treći brak – našalila se.

 Source link