Home

Marinku je bivša supruga birala odijelo i došla na svadbu: ‘Ona me najbolje zna, vjerujem joj!’

Marinku je bivša supruga birala odijelo i došla na svadbu: 'Ona me najbolje zna, vjerujem joj!'Tim eksperata večeras je spojio nove parove. Brak i zajednički život tražit će Ana i Marinko te Edin i Erna.

– Moj se brak raspao zato što je mene moj muž prestao doživljavati kao ženu – rekla je Ana iz Kalifornije koju su spojili s Marinkom iz Zagreba. On je s bivšom ženom ostao dobar prijatelj, sada mu je susjeda i viđaju se gotovo svaki dan, što njegove partnerice nisu mogle prihvatiti.

Bivša mu je supruga pomogla i odabrati odijelo za vjenčanje, a budući mladoženja otkrio je kako će i ona biti jedan od uzvanika. Ana je bila sretna što je ponovno u Hrvatskoj.

– Mene moja supruga najbolje zna i vjerujem u njen ukus, drago mi je što mi pomaže – rekao je prilikom izbora odijela Marinko te kasnije dodao da ga zanima kako će Ana reagirati kada je vidi.

– Uzbuđena sam do neba i nazad. Želim da od danas počnem živjeti, a ne da sjedim i čekam da umrem. Ovaj sam trenutak čekala 60 godina i spremna sam – rekla je Ana. 

Među uzvanicima na Aninu i Marinkovu vjenčanju bio je i dobro poznati par iz prve sezone ‘Braka na prvu’, Gordana i Milan. Naime, Ana je gledala prvu sezonu i otkrila da se u show prijavila upravo zbog njih te ih je pozvala na svadbu. Ana je gliserom stigla na plažu, gdje su je čekali Marinko i uzvanici.

– Ako mlada ne stigne, ti uskačeš – našalili su se uzvanici s bivšom suprugom. Mnogi su komentirali da je bilo neozbiljno od njega što ju je pozvao.

Uzbuđena, pomalo smetena i klecavih koljena Ana je na prvi pogled oduševila Marinka.

– Pogled joj je govorio sve, mislim da joj se sviđam – komentirao je Marinko, a Ana je otkrila kako ga baš i nije dobro vidjela jer nije nosila naočale. Kad ih je matičar proglasio vjenčanima, poljubili su se u obraz. Među čestitarima bila je i Marinkova bivša supruga, što je malo iznenadilo mladenku. ‘Dobra sam prijateljica s bivšim, ali ne bih ga pozvala na vjenčanje’, zaključila je Ana. 

Drugi su par bili 33-godišnji Edin iz Bihaća i Erna iz Teslića.

– Ne možemo reći da idealna žena postoji, ali jako mi je bitno da nema histerije; da je smirena, staložena, da se možemo dogovoriti oko nekih stvari – rekao je Edin i dodao da je spreman zaljubiti se dok njegova buduća odabranica tvrdi da je spremna za udaju i kaže: Prvi dojam mi je važan, ako kliknem na prvu, onda je to to.

– Zašto se udajem na prvu? Zato što mislim da je moguće da uz pomoć drugih ljudi shvatimo što nama treba – otkrila je mladenka.

Njima na svadbu nije došla obitelj, što je posebno pogodilo Ernu jer joj nedostaje mama. 

-Čula sam se s njom, rasplakala sam se – iskreno je rekla.Source link