Sport

Samir Nasri tri tjedna nakon objave kraja karijere šokirao trbušinomFrancuski nogometaš Samir Nasri (34) vratio se na nogometne terene samo nekoliko tjedana nakon što je objavio kraj nogometne karijere. 

Bivši veznjak francuske reprezentacije je kao dio momčadi legendi Marseillea igrao u humanitarnoj utakmici protiv sastava Unicefovih zvijezda, a njegov fizički izgled privukao je veliku pozornost. 

Nasri očito uživa u mirovini, a sudeći prema fotografijama udebljao se desetak kilograma što su naravno primijetili i navijači. 

“Nasri trenutačno igra utakmicu s Marseilleom. Čini se da uživa u mirovini”, napisao je jedan od obožavatelja na Twitteru. 

“Iskreno, mislio sam da ovo nije on”, napisao je drugi. 

“Što se dogodilo Nasriju? Ne mogu vjerovati”, upitao je drugi nakon što je vidio fotografiju na društvenim mrežama. 

Bio je to prvi nastup bivše zvijezde Premier lige nakon umirovljenja, a pored Nasrija, za legende Marseillea igrali su Didier Drogba, Tony Parker, Djibril Cisse i Marcel Desailly.

Nasri je krajem prošlog mjeseca najavio povlačenje iz profesionalnog nogometa nakon što je godinu dana izbivao s terena nakon odlaska iz belgijskog Anderlechta.

Svojevremeno su ga smatrali jednim od najboljih igrača Premier lige, posebice na svom vrhuncu u Arsenalu. Nakon toga je prešao u redove Manchester Cityja, a u Sevillu je otišao 2016. godine. 

Prisjetimo se, Francuz je rekao kako mu je karijeru uništila suspenzija koju je 2018. zaradio zbog dopinga iako on tvrdi da se radilo o vitaminima koje je dobivao jer je bio bolestan.

– Ta odluka je bila nepoštena, nisam uzimao ništa nedozvoljeno – kazao je nekoć veliki talent.

Source link

NordVPN Specijalna Ponuda