Home

Pobijedili lovca Krešu u zadnjoj sekundi i uzeli 52 tisuće kuna, Potjera

Pobijedili lovca Krešu u zadnjoj sekundi i uzeli 52 tisuće kuna, PotjeraJosip, Lovro i Ružica uspjeli su pobijediti lovca Krešimira Međerala Sučevića u jučerašnjoj epizodi kviza ‘Potjera’. 

.:

Unervozili su se čim su vidjeli kako će igrati protiv lovca Kreše koji je poznat po rijetkim gubitcima u kvizu. Ipak, jedan krivi odgovor donio im je veliku pobjedu.

Ekipa je uspjela odgovoriti na 15 pitanja, a kada je Krešo počeo odgovarati, epizoda je bila sve napetija. Na zadnjem pitanju mu je ostalo samo četiri sekunde da čuje i odgovori na pitanje: Koja je površinski najduža rijeka u Istri?

Krešo je pogriješio i time ekipi osigurao pobjedu. Natjecatelji Josip, Lovro i Ružica nisu mogli sakriti sreću i šok kad su shvatili da su pobijedili. 

Trojac je pobjedom osvojio 52.500 kuna, a emisiju će posebno pamtiti Ružica kojoj je ovo ujedno bio i četvrti nastup u Potjeri pa je ona zasigurno bila najsretnija od svih članova ekipe.

– Ne mogu vjerovati, još nismo znali odgovore na njegove pogrešne odgovore, mislio sam da nismo zaslužili pobjedu – rekao je skromno u nevjerici Josip na kraju emisije. 
NordVPN Specijalna Ponuda