Home

Madonna je prošetala ulicama New Yorka u društvu obožavatelja i pokazala kako izgleda bez filtera

Madonna je prošetala ulicama New Yorka u društvu obožavatelja i pokazala kako izgleda bez filtera


Pjevačka diva i pop- kraljica Madonna (63) prošetala je ulicama New Yorka gdje je za svoje vjerne obožavatelje održala pravi show. Omiljenu pjevačicu obožavatelji u posljednje vrijeme najčešće mogu vidjeti na društvenim mrežama, a u javnosti se pojavljuje sve rjeđe.

Osim upečatljive kombinacije, pažnju su privukle i njezine paparazzi fotografije koje se uvelike razlikuju od onih koje Madonna objavljuje na društvenim mrežama, a koje očito prije objavljivanja prolaze kroz razne programe i filtere kako bi postigla mladolik izgled.

Nakon koncerta u jednom popularnom restoranu u New Yorku, pjevačica se uputila do obližnje crkve, a predvodila je gomilu obožavatelja kojima je zapjevala svoj veliki hit “Like a Prayer”. Pjevačica je očito u odličnoj formi, no do izražaja je došlo njezino lice na kojima su vidljivi tragovi estetskih operacija koje jedino može sakriti na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.


Foto: profimediaPjevačica je već neko vrijeme u središtu pozornosti zbog svojeg ponašanja, a veliku prašinu je podiglo njezino gostovanje u showu Jimmyja Fallona gdje je promovirala svoj novi film “Madame X”.

Madonna se pojavila u ultrakratkoj haljini koja je u jednom trenutku otkrila malo previše, a potom se bacila preko voditeljevog stola koji nije znao što da napravi pa ju pokušao prekriti sakoom. U emisiji je također priznala da obožava opijate, a otkrila je i neke detalje iz privatnog života. Brojni gledatelji su njezino gostovanje su osudili, a komentirali su da je pjevačica stvarno pretjerala.

.: Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i ”pogledu u njezin dekolte” 

Video Player is loading.

Current Time 0:00

Duration -:-

Remaining Time -0:00

 u šoku suPjevačica (22) tragično preminula, obožavatelji se opraštaju: ‘Silno ćeš nam nedostajati’InstagramMarijana Mikulić o savršenim ženama: Tko su te žene? Postoje li uopće ili zapravo samo liječe svoje frustracije?Deset godina nakon njezine smrtiRoditelji Amy Winehouse rasprodaju njezine stvari na dražbi i u ponudi je 800 predmeta


 

Source link

NordVPN Specijalna Ponuda