Home

Luksemburžanin i Hrvat silovali 19-godišnju Nijemicu kod jednog zadarskog otoka

Luksemburžanin i Hrvat silovali 19-godišnju Nijemicu kod jednog zadarskog otoka


Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnice zbog silovanja 19-godišnje Nijemice na jednom zadarskom otoku i to protiv jednog hrvatskog i jednog državljanina Luksemburga. 

– Dorh je podigao optužnicu  protiv državljanina Luksemburga (1992.) zbog počinjenog kaznenog djela protiv spolne slobode silovanjem. Okrivljenog 29-godišnjaka se tereti da je počinio navedeno kazneno djelo 18. kolovoza 2021. u jednom mjestu na jednom otoku na štetu njemačke državljanke (2002.). Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1994.) zbog počinjenog kaznenog djela protiv spolne slobode silovanjem.

Okrivljenog 27-godišnjaka se tereti da je počinio navedeno kazneno djelo 15. kolovoza 2021. u jednom mjestu na jednom otoku na štetu njemačke državljanke (2002.) – istaknuli su iz DORH-a.

>> . Predstavljena hrvatska, električna verzija moćne ulične čistilice

Video Player is loading.

Current Time 0:00

Duration -:-

Remaining Time -0:00

 Zagreb: Veliki požar u zgradi u naselju Trnsko, stanari se evakuirajuJEDNA OZLIJEĐENAIzbio požar u stanu u zagrebačkom Španskom, poginula jedna ženska osobaPolicija kontrolira putnike koji putuju trajektom s Brača u SPlitPRIVELI ŠEST OSOBAPolicija objavila detalje akcije na Braču: Snimali makete i legalizirali zgrade koje nisu postojaleMedicinska maska za liceKUTINAUšla u policijsku postaju, nije htjela staviti masku, izašla s prekršajnom prijavom


Source link

NordVPN Specijalna Ponuda