Home

Kristinina baka zaplakala nakon što je saznala da se njena unuka udaje u emisiji: ‘Za mene je to nepojmljivo’

Kristinina baka zaplakala nakon što je saznala da se njena unuka udaje u emisiji: 'Za mene je to nepojmljivo'


Eksperti braka na prvu spojili su Kristinu Belčič i Tomislava Ciglenečkog. Kristina je nakon toga vijesti otkrila mami i baki, a baka je to jako teško promila, pa je čak i zaplakala. 

“Za mene je to nepojmljivo! Šokirana sam!” kazala je Kristinina baka.

Kristina je inače rođena u Njemačkoj, a u Hrvatsku je došla sa šest godina. Njezina je baka bila prva vozačica taksija u Hrvatskoj pa je zato odlučila nastaviti baviti se tim obiteljskim poslom. Vrlo je vedra, pozitivna i pažljiva osoba koja je zbog loše sreće u vezama sa samo 28 godina izgubila želju i volju za ljubavi.

Pozorno je pratila prvu sezonu društvenog eksperimenta ‘Brak na prvu’ te je već tad maštala o svom vjenčanju, a vidjevši prijave za drugu sezonu, kao da je vidjela spas. Nada se da će joj eksperti pomoći vratiti vjeru u ljubav te ističe kako je 200 posto spremna za ovu avanturu. Želi iskrenog i zabavnog partnera koji će je poštovati i voljeti bez obzira na sve, a rado bi osnovala i obitelj.

. Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena: “Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!”

Video Player is loading.

Current Time 0:00

Duration -:-

Remaining Time -0:00

 ‘VEČERA ZA 5 NA SELU’Gledatelje razljutila Agičina neurednost: ‘Meni je bilo dovoljno vidjeti bijelu, plastičnu zdjelu prljavu’KritikeIzjavom je zgrozio gledateljice: Ona ima 38 godina i na zalasku je životabrak na prvuTomislav zakasnio na vjenčanje, a Jasmin nije oduševljen mladenkom: ‘Ona je fina žena, ali nije moj tip…’


 

Source link

NordVPN Specijalna Ponuda