Home

Jasminu je u traženju odijela pomogla Hana Hadžiavdagić: ‘Ti si sav zbunjen, što ti je sada?, Brak na prvu

Jasminu je u traženju odijela pomogla Hana Hadžiavdagić: 'Ti si sav zbunjen, što ti je sada?, Brak na prvuMa ženim se, samo to. Ništa drugog bitno – odgovorio je mladoženja Jasmin prilikom kupovine odijela za svadbu u showu ‘Brak na prvu’ dobroj prijateljici Hani Hadžiavdagić.

Pitanje o zbunjenosti malo ga je ipak omelo, jer je doista djelovao nervozno.

– Meni se sve čini super, majke mi. Da mi je samo mladu vidjet, kad nju vidim sve ću znati – rekla je Hana koja se posebno obradovala što će se njen dobar prijatelj oženiti.

Već tada je Jasmin naglasio koliko mu je bitna privlačnost i fizički izgled, a to upravo to se kasnije i predstavilo problem nakon što je upoznao Sanelu.

– Sanela je divna žena, ali nije moj tip, to moram reći. Lijepa, sređena, ali nisam osjetio neku privlačnost na prvu. Dat ću šansu našem braku, ali neću ništa obećavati – rekao je nakon obreda. 

Stručnjaci su ih spojili jer su vjerovali da će si najbolje odgovarati. Sanela je bila nervozna i nije znala što očekivati, dok je Jasmin djelovao smireno, ali i zabrinuto. Poput njegovih prijatelja koji su bez previše emocija gledali prvi ples mladenaca, što je zasmetalo i Sanelinoj najboljoj prijateljici.