Home

Iznervirani Jasmin razgovarao s produkcijom: ‘Pa što da radim, ne želim niti stajati pokraj nje’

Iznervirani Jasmin razgovarao s produkcijom: 'Pa što da radim, ne želim niti stajati pokraj nje'Stručnjaci su ih spojili, ali izgleda da njihov odabir i nije bio ispravan. Kod Sanele i Jasmina daleko je drugačija situacija nego kod Tomislava i Kristine. Atmosfera je zbog  negativno nastrojenih prijatelja mladoženje bila sve lošija. Kad su mladenci ostali sami, Jasmin je otkrio kako se osjećao neugodno u svojoj koži.

– Vidi se da je cura iskrena i sve super, ali ja sam na drugim valnim duljinama što se tiče ovoga svega i komunikacije s njom -rekao je.

– Kad je došla rodbina da bi joj dali beskompromisnu podršku, to mi je napravilo blackout, odmah sam reagirao, ustao i rekao si da idem naći nekoga odgovornog – rekao je mladoženja koji je tražio razgovor s nekim iz produkcije, a mladenka i uzvanici još nisu bili svjesni drame koju je proživljavao.

Izrevoltirani Jasmin nije bio zadovoljan što ga je kamera snimala tijekom razgovora s produkcijom. Ustao se i otišao, jednako kao i s glavnog stola gdje je ostavio mladenku.

– Ja nisam za ovo. Nisam ovo nikako ovako zamišljao. Pojavila se žena koja ima 38 godina, na zalasku svog života. Čekao sam taj klik, no umjesto klika, dogodio se antiklik – rekao je i nastavio: ‘Nije ovo za mene, ne želim je zavlačiti. Ne želim niti stajati pokraj nje. Totalno sam imao pogrešnu percepciju o ovom. Vidim da je ona dobra osoba i da sve priželjkuje… Fulao sam, ovo mi je najveća greška u životu.’

U to vrijeme mladenka je sjedila sama za stolom.

– Ništa mi nije rekao, samo se ustao i otišao. Odjednom skužimo da muža nema, da je nestao – rekla je, a njezin brat dodao: ‘Gledala je u nevjerici, sve se raspalo. Sve o čemu je maštala, nadala se, u jednom trenutku on je to sve srušio. 

Sanel i kuma potom su joj priopćili da se mladoženja povukao kako bi se smirio. ‘Valjda je tek sad shvatio da je ovo sve za ozbiljno’, rekao je Sanel, a mladenka je bila u šoku. ‘Ne znam bih li plakala ili se smijala, ne mogu vjerovati!’ rekla je, a njezin brat zaključio: ‘Znam da ćemo ja i ona večeras plakati.’

– Ovo ne rade pravi muškarci, ovo rade samo pi*ke – rekla je Sanelina prijateljica. U suzama i s tisuću pitanja u mislima, Sanela je otišla sama spavati.