Home

Ida Prester oduševila je fanove fotkom s koncerta: ‘Danas je dan bez grudnjaka, predivno!’

Ida Prester oduševila je fanove fotkom s koncerta: 'Danas je dan bez grudnjaka, predivno!'Ida Prester (42) nastupila objavila je poduži opis uz fotografiju u haljini uz koju nije odjenula grudnjak. Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a 13. listopad je Svjetski dan nenošenja grudnjaka. Ida se osvrnula na nastup na kojem nije imala grudnjak i na komentare koje je zbog toga dobila.

– Danas je NO BRA DAY. Evo jedna prigodna priča iz života. Ovo ljeto nastupala sam na Exitu. Nastup je bio predivan, posvetili smo pjesmu borbi za lijek za cističnu fibrozu, izveli teško bolesnu Anu na stage… Divna energija, meni najdirljivije ikad. Međutim, sljedeći dan me zaprepastio – započela je Ida svoju objavu.

Ispričala je negativno iskustvo koje je proživjela nakon nastupa, potpuno neočekivano.

– Naslovnice skoro SVIH najjačih medija u Srbiji zanemarile su i nastup i poruku, vrištale su samo – o mojim grudima bez grudnjaka. Kakve su ti to grudi! Ničeg je nije sramota! Šok! Izgleda da je najveća sramota na Balkanu – imati bradavice. 

Ida je odjenula haljinu tankog i uskog materijala kroz koje su se nazirale njezine bradavice, ali je cijelu situaciju iskoristila kako bi mladim ženama poslala snažnu poruku.

– Djevojke, pogotovo vi mlade koje čitate – grudi nisu sramota!! Grudi su dio vašeg tijela! Velike, male, gole, obučene, obješene ili operirane – samo su vase! Ne dopustite nikome da vas ponižava zbog njih. Jedino sto je važno je da su zdrave, a ako nisu, da to hitno otkrijete i spasite si život! Doktori u kampanji za rano otkrivanje raka dojke mi kažu da im djevojke ne dolaze na preglede radi srama. Dođu prekasno, srce da ti pukne. Dosta je s time! Oslobodite grudi, zaboravite na kretenske komentare i javite se na pregled istog trena. Ne sutra. Danas. I živjele nam sve naše dojke, cice, sise i grudi! – napisala je Ida ponosno.

Pjevačica je kratkim tekstom obuhvatila nekoliko problema s kojima se žene nose i istaknula da je zdravlje ipak najvažnije.
NordVPN Specijalna Ponuda