Sport

Hajduk obnovio hibridni travnjak na pomoćnom terenuU Hajduku se radi punom parom. Nedavno je na Poljudu na glavnom terenu osvanuo novi, hibridni travnjak. Taj travnjak hajdukovci su promijenili u suradnji s HNS-om i znatno se podigla kvaliteta nogometa na domaćim utakmicama splitskoga kluba.

.: Prvi trening Subašića i Melnjaka u Hajduku

Krajem kolovoza klub je odlučio investirati i kompletno obnoviti hibridni travnjak na pomoćnom terenu na kojem prvotimci svakodnevno odrađuju trenažni proces. Momčad je treninge u međuvremenu odrađivala u Klisu, Kaštel Gomilici, Žrnovnici i Mravincima.

Uklonjen je na pomoćnom travnjaku kompletan organski sloj, nasuta je nova zemlja i zasađena nova trava u optimalnim vremenskim uvjetima kako bi se travnjak u najbržem mogućem roku obnovio, stoji na klupskim stranicama.

Momčad je kompletiranjem radova dobila bolje uvjete za treniranje, a dobar posao, slažu se mnogi, odradio je i sportski sektor na čelu sa sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom i predsjednikom Lukšom Jakobušićem po pitanje ulaznih i izlaznih transfera.

Fotogaleriju novog travnjaka pogledajte OVDJE.

Source link

NordVPN Specijalna Ponuda