Home

Gitarist grupe Vigor imao je koronu: Bio je hospitaliziran, a u nedjelju se stanje pogoršalo

Gitarist grupe Vigor imao je koronu: Bio je hospitaliziran, a u nedjelju se stanje pogoršaloSmrt gitarista grupe Vigor, Žarka Marinovića Žare u 52. godini iznenadila je brojne fanove benda. Vedran Strukar, PR benda, potvrdio nam je da je Žare bio bolestan.

– Imao je koronu, ali nije bio cijepljen. Bio je hospitaliziran, a stanje mu se dodatno pogoršalo u nedjelju kad su ga spojili na respirator – rekao je Strukar za glazbenika koji je preminuo jutros.

Dodao je da još nisu stigli razmisliti o nekom koncertu posvete, što je i razumljivo, ali da dogovorene koncerte ovog vikenda neće odraditi.

– Sve termine ćemo pomaknuti za tjedan dana – dodao je.

Posljednji ispraćaj pokojnika održat će se u petak u 15 sati na groblju u Ladimirevcima.  Danas ranije je tužnu vijest na društvenim mrežama podijelio je Mario Roth, frontman grupe.

– ‘Otiš’o je s mirisima jutra’… Slomljeni smo i bez riječi.. Dragi naš Žare, HVALA ti za sve ove godine divnog prijateljstva. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Beskrajno ćeš nam nedostajati… Obitelji želimo iskrenu sućut. VOLIMO TE – napisao je Mario na svom Facebooku profilu.Source link

NordVPN Specijalna Ponuda