Sport

Cristiano Ronaldo kupio Bugatti CentodieciPortugalski napadač Cristiano Ronaldo (36) puca od samopouzdanja. Utrpao je tri komada u pobjedi nad Luksemburgom (5-0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. Nedavno se vratio u Manchester United i nastavio gdje je stao. Utrpao je u šest utakmica pet golova…

.: Navijači Uniteda o Ronaldu

Veliki je zaljubljenik u skupocjene i brze jurilice pa se po povratku na Old Trafford odlučio počastiti. Kupio je Bugatti Centodieci. Postiže maksimalnu brzinu od 300 km na sat, ubrzanje do 100 km na sat postiže za 2,4 sekunde, a takvih automobila će inače biti proizvedeno samo 10. 

Tako navode iz Bugattija. Teži dvije tone, ima sedam brzina, a košta devet i pol milijuna eura.

“Nadahnuti povijesnim modelom, Centodieci svojim performansama koje oduzimaju dah i pionirskim dizajnom pomiču sve granice mašte. Sa suvremenom interpretacijom klasičnog oblika klina i s kultnim motorom W16, Centodieci elegantno prenosi EB110 u novo tisućljeće. Deset vozila ograničene serije odlikuju se savršenom elegancijom i skulpturalnom ljepotom, čineći Centodieci istinskim, opipljivim umjetničkim djelom”, stoji na stranicama Bugattija.

U njegovoj se garaži od ranije već nalaze Ferrari F430, Rolls-Royce Phantom, potom Lamborghini Aventador i Maserati GranCabrio, Bentley Continental GTC, kao i McLaren Senna kojeg si je poklonio prošle godine za 750.000 funti.

Od djevojke Georgina Rodriguez također je dobio automobil. Za 35. rođendan poklonila mu je Mercedes G Wagon za 600.000 funti.

Bugatti Centodieci još nije proizveden. Postoji samo prototip, ali Ronaldo je već rezervirao svoj automobil. Bit će jedan od deset ljudi s tim modelom i bit će mu to najskuplji automobil u kolekciji. Dobit će ga sljedeće godine.

Svih 10 primjeraka je već kupljeno, ali otkriven je samo Ronaldov identitet.

Source link

NordVPN Specijalna Ponuda