Home

‘Udana sam, ali spavam s drugim muškarcima – mom suprugu to ne smeta’

‘Udana sam, ali spavam s drugim muškarcima - mom suprugu to ne smeta’


Rae Nemetsky, 22-godišnja majka odlučila je podijeliti priču o otvorenom braku na društvenim mrežama, ali nije baš naišla na odobravanje pratitelja. Otkrila je da su ona i suprug u sretnom braku, ali bez obzira na ljubav i sreću ona spava s drugim muškarcima – i njemu to uopće ne smeta.

Kaže kako je sve zapravo bila njegova ideja. Godinu dana nagovarao ju je da pronađe još seksualnih partnera, a iako joj je u početku sama pomisao na to bila neugodna, pristala je kako bi zadovoljila njegove fantazije. “Pokušala sam jer sam znala da će ga to usrećiti, a ako je on sretan – i ja sam. Sama biram muškarce s kojima spavam i ne smatram to aferom jer imam njegovo dopuštenje. On ne spava s drugim ženama.”

Rae kaže da druge osobe ne utječu na njihov odnos i da je suprug i dalje najbolji seksualni partner kojeg je imala. 

“Suprug ne poznaje te muškarce, uglavnom ih pronađem na Tinderu”, kaže ova mlada mama i dodaje da gotovo cijela obitelj zna za njihov otvoreni brak i nitko ih ne osuđuje. 

Mnogi pratitelji su je osudili u komentarima, pa je Rae ugasila profil na TikToku – iako je imala 57 000 pratitelja, prenosi The Sun.

Mama medvjedica i četiri medvjedića igrali se uz cestu kod Otočca: “U zadnji čas ih vidjeli krajičkom oka iz auta, pa u rikverc!”

Video Player is loading.

Current Time 0:00

Duration -:-

Remaining Time -0:00

 

Svako jutro budi se u 4 i 30 kako bi svome suprugu napravila doručak
Stvarno?!Dečko joj je ponudio prijevoz doma, a kada su stigli na adresu tražio ju je da plati usluguPreslatkoMaleni dječak na dar dobio štene: Njegova reakcija oduševila je ljudeVodič za zdravo srceVodič za zdravo srceJesu li aritmije opasne po život?


Source link

NordVPN Specijalna Ponuda