Home

Grlić Radman: Ukidanje viza hrvatskim građanima za SAD ‘novo je priznanje’

Grlić Radman: Ukidanje viza hrvatskim građanima za SAD 'novo je priznanje'


Ukidanje viza hrvatskim građanima za ulazak u Sjedinjene Države “novo je priznanje” 30 godina od priznanja države Hrvatske i sada se očekuje potpisivanje Zakona o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, rekao je u utorak ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

Nakon 30 godina priznanja Republike Hrvatske to je  “novo priznanje“, rekao je ministar komentirajući objavu američkog Ministarstva domovinske sigurnosti o uvrštavanju Hrvatske u program izuzeća od viza.

Više na webu

Mladi poduzetnik otkrio tajnu uspjeha, Mirko je iseljenik koji danas radi milijune.

Prošlo je točno godinu dana otkad je završila fiskalna godina u Sjedinjenim Državama i do tada je Hrvatska morala podnijeti dovoljan broj kvalificiranih aplikacija, što znači da je broj odbijenih viza morao biti ispod tri posto, podsjetio je. 

Time je Hrvatska stekla kvalifikacije za oslobađanje od viznog režima uz ispunjenje još nekih manjih uvjeta, primjerice o sigurnosti u zračnom prometu, rekao je. Novi korak koji obje zemlje brzo očekuju je potpisivanje Sporazuma o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, čime će se olakšati poslovna komunikacija.


Viza za Sjedinjene Američke DržaveTomislav KrasnecDobar dan za Hrvatsku: bez viza u Ameriku i s nikad više eura u oporavakSupporters during a rally attended by former U.S. President Donald Trump in PerryMiro Kovač

Amerika treba pomoć Europe u tajnom savezu protiv KineNa graničnom prijelazu susreli se Radman i mađarski kolega Peter SzijjartoMINISTRI MAĐARSKE I HRVATSKESzijjarto: Ulazak Srbije u EU je od strateške važnosti. Grlić Radman: Prvo treba riješiti otvorena pitanja


Source link

NordVPN Specijalna Ponuda