Sport

Igrao s Ronaldom u Manchester Unitedu, danas je mljekar: Ne bih se nikada mijenjao s njimRichard Eckersley je umirovljeni engleski nogometaš koji u 160 utakmica nije zabio gol, ali je  trenirao s Cristianom Ronaldom! Danas je mljekar…

– Dosta o tome razmišljam. Ronaldo se vratio u United i posljednji put kad je bio tu, bio sam i ja. Trenirao sam s njim – prisjetio se Eckersley za Athletic.

Bilo je to 2009. Putevi su im se tada raskrstili. Ronaldo je kao ponajbolji nogometaš svijeta otišao u smjer Madrida, a Eckersley u Burnley. 

– Sad sam mljekar i prodajem mlijeko za kašu. On još uvijek igra nogomet. To je ludo. Dva razdvojena svijeta. Ne bih se mijenjao s njim. Veoma sam sretan i upravljam svojom sudbinom – tvrdi Eckersley koji je u igračkoj mirovini već šest godina.

Svoju posljednju utakmicu odigrao je 2015. godine u dresu Oldhama protiv Doncastera. Ozlijedio se u 71. minuti i izašao iz igre, ispostavilo se, posljednji put.

– Oldham nije imao novca i ambicija. Vraćao sam se s vjenčanja, imali smo novorođenče i rekao sam da supruzi da se želim oprostiti od nogometa. Bilo je to olakšanje. Imao sam dovoljno novca za šest mjeseci ili godinu. 

Danas Eckersley živi u Totnesu, prelijepom mjestašcu na jugozapadu Engleske

– Imamo svoju kuću, svoj vrt, sadili smo i radili si hranu. To je poput grada bez ceste. Radi se o zajednici od 40-ak ljudi. Svi su vegetarijanci i sve je 100 posto prirodno. Imamo 22 zaposlena i želimo postati najveći distributer mlijeka u Engleskoj. Tko zna, možda ćemo ih dostavljati i Manchester Unitedu jednog dana. 

Source link

NordVPN Specijalna Ponuda