Home

HNL Tomić: Poludio sam na klupi! Igrači će me čuti u svlačionici

HNL Tomić: Poludio sam na klupi! Igrači će me čuti u svlačioniciRijeka je četvrti uzastopni put slavila protiv Gorice, a tu pobjedu na klupi je dočekao Goran Tomić. Ludu utakmicu punu uzbuđenja priredili su igrači obje momčadi, nakon koje su kod Tomića vladale podijeljene emocije.

.:

– Osvojili smo tri bitna boda, a prije utakmice govorio sam o nekoj stabilnosti. A od stabilnosti nije bilo niti “s”. Koliko sam sretan toliko sam i ljut. U prvom dijelu Gorica je bila bolja i mogla otići na dva gola razlike, a kad smo krenuli dati drugi gol radimo naivne gluposti – započeo je trener Rijeke pa dodao:

– Na odmoru smo napravili neke dobre izmjene, zabili gol na vrijeme i imali igrača više. Umjesto da ih ganjamo i idemo po četvrti gol, mi se pasivno povučemo i čekamo da primimo gol. Doslovno sam poludio na klupi!

Uslijedio je infarktan kraj u kojem je Gorica izvukla deblji kraj iako je u 90. minuti s desetoricom na terenu stigla do izjednačenja 3-3.

– Želim da momčad ima pobjednički gard i mentalitet. Na kraju šokantna završnica, osvojili smo tri boda, ali imat će igrači što čuti u svlačionici. Ovo mi je bila jedna od stresnijih utakmica, sreća pa smo pobijedili – zaključio je Tomić.