Home

Sin Marine Tucaković otkrio je detalje sprovoda: ‘Molim vas da ne dolazite, ostanite kod kuće’

Preminula je Marina Tucaković, legendarna autorica velikih i poznatih estradnih hitovaSin preminule autorice Marine Tucaković oglasio se na Twitteru gdje je iznio detalje o njezinoj sahrani.

.:

– Datum Marinine sahrane bit će objavljen nakon vikenda. Kako bi se njene posljednje želje poštovale i kako bismo zaštitili svoje najbliže od epidemije, odlučili smo da se opijelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine – napisao je Milan Radulović.

– Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apeliramo na sve koji su htjeli prisustvovati sahrani da ostanu u svojim kućama i da odaju počast Marini slušanjem njenih pjesama te da se oproste od nje intimno – dodao je.

– Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost kako bi se svi mogli oprostiti od nje. Hvala svima na razumijevanju –  poručuje Radulović.

Podsjetimo, Marina je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom preminula u 67. godini. Pjevačica je iza sebe ostavila brojne hitove koje će još dugo svirati u domovima mnogih.Source link

NordVPN Specijalna Ponuda