Home

Rolling Stonesi posvetili koncert Charleyju Wattsu: ‘Ovo je za sve nas dirljiva noć, jako nam fališ’

Rolling Stonesi posvetili koncert Charleyju Wattsu: 'Ovo je za sve nas dirljiva noć, jako nam fališ'Rolling Stonesi su u utorak navečer imali prvi koncert otkako je preminuo član benda Charlie Watts, piše BBC. Mick Jagger se tijekom nastupa u Massachusettsu prisjetio pokojnog bubnjara te upravo njemu posvetio koncert.

.:

– Ovo je naš prvi koncert na turneji 2021. godine. Ovo je proba, naš debi. Moram reći da je ovo za nas pomalo dirljiva noć jer je ovo prva turneja koju ćemo odraditi u posljednjih 59 godina bez našeg voljenog Charlieja Wattsa. Svima nam toliko nedostaje. Nedostaje nam kao dio benda, kao prijatelj na pozornici i izvan nje – rekao je Jagger.

– Imamo toliko uspomena vezanih za Charlieja i siguran sam da ih i vi imate. Nadam se da ćete ga se sjećati kao i mi. Željeli bismo ovaj koncert posvetiti Charlieju – dodao je. 

Watts je preminuo krajem kolovoza, a bio je osnivač benda, zajedno s Mick Jaggerom. 

U usporedbi s drugim članovima The Rolling Stones, Watts je bio čistunac. Nikad nije turneje provodio s bezbroj obožavateljica ili pokazao pretjeranu sklonost drogama.

– Nikad se nisam uklopio u stereotip rock zvijezde. U ’70-ima sam pokušao pustiti bradu, što me iscrpilo – izjavio je Watts svojevremeno.

POSLUŠAJTE POSVETU S KONCERTA:Source link

NordVPN Specijalna Ponuda