Home

Pronašli ruksak nepoznate žene s Krka: U njemu je bio novčanik

Pronašli ruksak nepoznate žene s Krka: U njemu je bio novčanikDeset dana nakon što je u uvali Soline na otoku Krku nađena misteriozna žena čiji je identitet i dalje nepoznat, nađen je njen ruksak. No, ni u ruksaku nije nađeno ništa što bi upućivalo na njen identitet.

.:

Naime, budući da je priča o ovom misterioznom slučaju nedavno objavčljena i u stranim medijima, javilo se dosta ljudi s informacijama, među kojima i ona da je žena sa sobom imala ruksak. Stoga su u pomoć pretrage šireg područja na kojem je žena nađena, pozvani krčki vatrogasci.

Nakon dva dana pješačenja, tj. “češljanja” terena našli su navedeni ruksak, no ne na mejstu gdje je nađena žena, već oko 500 metara dalje, na suprotnoj strani obale koja gleda prema Crikvenici.

– Mogu potvrditi da smo našli ruksak, no u njemu, nažalost nije bilo ničega što bi upućivalo na identitet žene. U njemu smo našli tek neke osobne stvari poput higijenski potrepština te novčanik, ali bez novaca i dokumenata – potvrđeno nam je iz JVP Krk.

Ova informacija dosta mijenja cijelu situaciju jer je vrlo čudno da bi žena sa sobom nosila prazan novčanik, a činjenica da je on nađen na suprotnoj strani obale otvara mogućnost da je žena ostavljena na tom dijelu obale te je od tuda pješačila prema naseljenom području, a ne obrnuto.Source link