Home

Od Miše do Severine: Ovo su najveći hitovi Marine Tucaković

Od Miše do Severine: Ovo su najveći hitovi Marine TucakovićNakon dugogodišnje borbe s karcinomom u 67. godini preminula je Marina Tucaković, autorica brojnih glazbenih hitova koji će još dugo godina svirati u domovima mnogih.

Na samom početku karijere napisala je jednu od najpoznatijih pjesama za Zanu Nimani, pjevačicu koja se iz Srbije preselila u Kanadu prije 25 godina i od tada se nije vratila, no njezina pjesma i dalje se često rado pušta na zabavama.

Tekstopiskinja i pjevačica Severina surađuju dugi niz godina, a Splićanka je 2018. godine zadnji put pjevala njezinu pjesmu ‘Unaprijed gotovo’.

– Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Tekst je napisala moja mila Marina, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu – rekla je Splićanka. 

Marina je za pjevačicu napisala i pjesme ‘Silikoni’, ‘Mrtav bez mene’, ‘Gade’, ‘Gas, gas’ i ‘Tridesete’…

Upravo je Marina napisala i legendarnu ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’ koju izvodi Mišo Kovač.

Za Olivera Dragojevića napisala je ‘Što to bješe ljubav’, pjesmu koja se uistinu poigra sa svačijim srcem.

Nastavila je tako s velikim ljubavnim hitovima kada je i za Magazin napisala ‘Tri sam ti zime šaptala ime’.

Zauvijek će ostati poznata i prema suradnjama na albumima poput ‘Bezobrazno zelene’ Zlatka Pejakovića, a pogotovo njegovoj istoimenoj pjesmi, kao i ‘Dajte neku lošu’ i ‘Pola vino, pola voda’.

U jedno nema sumnje, Marina je svima obilježila mnoge drage trenutke svojim pjesmama koje su se s jednakom ljubavi pjevale na zabavama, kao i na vjenčanjima.
NordVPN Specijalna Ponuda