Home

Stonesi se zbog pandemije nisu smjeli oprostiti od Charlieja, a sprovod je bio u krugu obitelji

Stonesi se zbog pandemije nisu smjeli oprostiti od Charlieja, a sprovod je bio u krugu obiteljiLegendarni bubnjar Charlie Watts preminuo je 24. kolovoza u 81. godini, a odlazak člana neuništivih Rolling Stonesa rastužio je njegove brojne kolege sa scene. Britanski mediji pišu kako je posljednji ispraćaj proslavljenog glazbenika bio tek u krugu njegove obitelji te da na sprovod nisu smjeli pristići čak ni njegovi Stonesi. 

.:

Sir Mick Jagger (78), Keith Richards (77) i Ronnie Wood (74) nisu bili sprovodu svog bubnjara u Devonu, a sve zbog ograničenja uzrokovanih pandemijom. Morali su ostati ‘preko bare’, u Bostonu, gdje vježbaju za novu turneju koja počinje već 26. rujna u St. Louisu.

Članovi benda su se zato od svog dugogodišnjeg člana oprostili tek putem društvenih medija, što im je, kažu izvori bliski bendu, strašno teško palo. 

– Volim te moj kolega Blizanac, jako ćeš mi nedostajati, najbolji si – napisao je uz zajedničku fotografiju Wood, a dirljive fotografije i poruke poslali su i frontmen Mick Jagger te gitarist Keith Richards. 

Ipak, nema sumnje kako su oproštaj od voljenog Charlieja zasigurno zamišljali puno drugačije od tek puke poruke na Instagram profilu.
NordVPN Specijalna Ponuda